notícies

L'Acellec ja té 70 empreses associades

16/10/2017

El nombre d'empreses associades a l'Acellec s'ha anat incrementant de forma sostinguda des de 2012, fins al punt que s'ha doblat, passant de 31 a 70. Aquesta xifra s'ha assolit per primera vegada l'octubre de 2017, confirmant el bon moment de l'entitat, que guanya representativitat i capacitat d'actuació en la defensa del sector, posant l'èmfasi en la qualitat dels serveis, la seva professionalització i molt especialment en l'impuls del conveni col·lectiu, una de les claus essencials de la seva consolidació.

L'Acellec s'afegeix a l'aturada general del 3 d'octubre

02/10/2017

L’Acellec crida a totes les empreses associades a participar en l’aturada general convocada per al dia 3 d’octubre per la Taula per la Democràcia, i les anima a acordar amb els seus treballadors la manera de fer-la efectiva per donar mostra d’unitat en la denúncia de l’actuació desproporcionada dels cossos de seguretat de l’Estat durant el dia 1 d’octubre. Condemnem un cop més l’ús de la violència i expressem la més profunda solidaritat amb totes les persones que en van ser víctimes. No ens cansarem mai de repetir que no hi ha camí més digne per al progrés de la nostra comunitat que l’educació i la cultura.

L'equip de l'Acellec fa l'aturada per denunciar l'actuació policial de l'1O

02/10/2017

Els treballadors de l'Acellec i de l'Escola Efa han sortit avui al carrer per afegir-se a l'acte de repulsa convocat per la Taula per la Democràcia contra l'actuació policial del dia 1 d'octubre. S'hi han afegit formadors i alumnes que en aquell moment estaven realitzant un dels cursos habituals de l'organizació.

Cristina Naudó, guanyadora del primer Premi Interuniversitari Colònies i Educació

28/09/2017

Els presidents de les tres entitats convocants del premi (Werner Estellé per l'ACCAC, Joan Segarra per La Confederació i Pere Mulero per l'Acellec) van lliurar dimecres, 27 de setembre, el guardó a Cristina Naudó, una estudiant de quart curs d'Educació Social de la Universitat de Barcelona. L'acte es va celebrar a la seu de la Direcció General de Joventut de la Genertalitat, i va comptar amb la presència de la directora general, Marta Vilalta, que ha donat suport al projecte a través d'un conveni de col·laboració.

Comunicat de l'Acellec

21/09/2017

L’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura (Acellec) vol expressar, en nom de tots els seus associats, el més ferm suport a les institucions catalanes i al Govern de la Generalitat davant dels fets esdevinguts els darrers dies i en especial els del 20 de...