notícies

Neix el projecte Acellec Digital que proposa una oferta formativa subvencionada a distància

26/11/2020

La iniciativa s’adreça a microempreses i a professionals autònoms que ocupin un màxim de deu persones treballadores a través d’un pla de formació que potencia els recursos digitals per fomentar l’adaptació a la situació de pandèmia.

El sector del lleure educatiu i extraescolars reclama flexibilitzar les restriccions d’activitat

18/11/2020

El Pla d’obertura progressiva d’activitats que s’ha filtrat en les darreres hores relega les activitats de lleure educatiu i d’extraescolars a la quarta fase, de manera que ajorna dos mesos més la reactivació d’un sector que està pràcticament paralitzat per mesures de restricció que no tenen en compte les bones dades de contagi en aquest àmbit

L'Acellec s'afegeix al manifest de PIMEC que reclama el rescat de les micro, petites i mitjanes empreses

13/11/2020

El president de l'Acellec, Pere Mulero, ha fet palès avui (13/11/2020) el suport de l'entitat al manifest que ha presentant la patronal PIMEC en un acte celebrat a Barcelona per reclamar a les administracions el rescat efectiu de les pime afectades per les mesures per combatre el covid-19 i espais d'interlocució previs a l'adopció de decisions restrictives de l'activitat.

El president de l'Acellec participa avui a l'acte de PIMEC per reclamar un rescat per a les pimes

12/11/2020

L'Acellec fa costat avui al manifest que, sota els lemes #RESCATXPIMES #RESCATPERAUTONOMS, presenta la patronal PIMEC en un acte públic, acompanyat dels presidents de nombroses associacions empresarials de petita i mitjana empresa. Pere Mulero representarà les empreses del lleure educatiu i la cultura de proximitat en aquest acte, i se suma així al posicionament crític amb la resposta de l'administració a la crisi, amb ajuts insuficients i evidents dificultats de gestió.

Tecnologies digitals: a favor o en contra?

11/11/2020

De sobte tots ens hem convertit en experts en tecnologies i hem fet una immersió total en el món digital. El món no es pot aturar i no podem pas refusar els canvis, però per assumir-los correctament ens hem de preparar i hem de tenir, com a mínim, bona informació. La formadora de l'Escola Efa, Yolanda Colás, sociòloga i especialista en media i TIC, ens fa una ràpida repassada pels pros i els contres del món digital i ens dona bons consells per treure'n suc sense posar en risc ni la nostra salut ni el nostre intel·lecte.