notícies

Divertalia dinamitza un bloc referent en l’àmbit de recursos per a la infància

29/11/2019

L’empresa associada a l’Acellec promou un bloc que recull informació valuosa en relació a diferents àmbits com l’alimentació, l’educació, l’activitat física o el lleure dels infants

La petita i mitjana empresa reclama protagonisme en la contractació pública

29/11/2019

PIMEC i l'Ajuntament de Barcelona van organitzar divendres 29 de novembre una jornada sobre contractació pública dirigida a promoure i facilitar l'accés de la petita i mitjana empresa a les licitacions del consistori barceloní, que superen cada any la xifra de 1.000 milions d'euros. La patronal i l'ajuntament col·laboren en diverses iniciatives per millorar la gestió de la contractació pública i per aplanar el camí dels emprenedors i les petites organtizacions, que tenen moltes dificultats per accedir als concursos.

Els projectes Pensa i Pensa i Colònies a Port Aventura, aportacions de les empreses Acellec al Kids' Innovation Day

28/11/2019

La proposta de colònies a Port Aventura impulsada per English Summer i el projecte contra el malbaratament alimentari Pensa i Pensa, de Campos Estela i Eix Estels van ser dues de les iniciatives que es van presentar en la trobada sobre innovació en el sector dels serveis a la infància i la familia que impulsa el Kid's Cluster. Va tenir lloc al Campus de la Universitat Pompeu Fabra, el dijous, 28 de novembre.

Mes de 200 professionals inscrits a la segona edició del Kid's Innovation Day

20/11/2019

L'esdeveniment l'organitza el Kid's Cluster, un conjunt d'empreses de diferents sectors que tenen com a objectiu comú la prestació de serveis i productes al món infantil i familiar, que aposta de manera estable per la innovació, la millora de la qualitat en les seves propostes i l'aprofitament de sinèrgies del mercat. Algunes empreses de l'Acellec en formen part.

Neix la Mesa unitària en defensa del sector social i d'atenció a les persones

18/11/2019

Tercer Sector, sindicats, patronals i col·legis professionals de l'àmbit social s'uneixen i demanen interlocució política d'alt nivell amb urgència per revertir "de forma immediata" la situació d’infrafinançament crònic que pateix el sector. L'Acellec forma part de les entitats signants que reclamen polítiques públiques que assegurin la cobertura dels drets socials, la qualitat de l’atenció, la sostenibilitat dels serveis i la millora de les condicions laborals de les treballadores. El Manifest fundacional insta el Govern i el Parlament a construir els consensos necessaris per garantir uns pressupostos 2020 que assegurin el desplegament de les polítiques socials: dependència, RGC, IRSC actualitzat i habitatge social, entre altres.