notícies

L'Acellec inicia un ronda de trobades amb els grups parlamentaris per proposar esmenes a la Llei del Tercer Sector

11/10/2022

La proposició de Llei del Tercer Sector Social ha iniciat el seu recorregut parlamentari, i ben aviat s'obrirà el termini per a proposar compareixences a la Comissió d'Empresa i Treball, en la qual es debatrà sobre el seu contingut. Diversos grups han garantit a l'Acellec que l'entitat serà proposada per a comparèixer i exposar la seva posició. Però l'organització patronal de referència per a la micro, petita i mitjana empresa de lleure, educació i cultura no s'espera a la cita parlamentària, i ha iniciat una ronda de trobades amb tots els grups polítics per presentar-los la seva visió del text legislatiu i una llista de fins a 28 esmenes al seu articular.

El comitè organitzador del congrés internacional de campaments que es farà l’any vinent a Tarragona visita l’Acellec

05/10/2022

L’International Camping Congress se celebrarà del 4 al 8 d’octubre de 2023 a Catalunya amb la previsió de reunir mig miler de professionals del sector en què es donarà a conèixer el model de colònies català amb la participació de l’Acellec.

L’associació d’empreses ANEACAMP visita l’Acellec

30/09/2022

L’associació d’empreses de campaments i activitats de lleure a nivell estatal es reuneix amb els representants de l’Acellec per acordar accions de col·laboració i compartir estratègies que es concretaran els propers mesos.

English Summer adquireix l’empresa que gestiona l’hotel i apartaments rurals Villa Engracia, a l’Espluga de Francolí

30/09/2022

Associada a l’Acellec, l’empresa English Summer és referent en l’organització de colònies d’estiu en anglès a Catalunya. El complex que ha adquirit està format per un hotel modernista, 28 apartaments rurals, tres vil·les i una masia orientades al turisme familiar i de grups.

L’Acellec participa a l’acte de PIMEC amb el ministre Escrivà per parlar dels professionals autònoms

22/09/2022

La intervenció del ministre d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions, José Luis Escrivà gira al voltant dels canvis en el model de cotització i en els mecanismes de protecció social del col·lectius dels professionals autònoms. __