notícies

Acord pioner per garantir la qualitat laboral i de serveis als museus de Barcelona

02/05/2018

Es fa realitat una entesa històrica entre les empreses, els sindicats i l'ICUB a través del qual es fixa que a partir d’ara la licitació dels contractes públics de l’Ajuntament de Barcelona per a la prestació dels serveis d’atenció al públic i mediació en els museus i centres culturals haurà de tenir com a referència el Conveni Col·lectiu del Lleure Educatiu i Sociocultural

Sessió gratuïta sobre les novetats de la Llei de Contractes del Sector Públic

27/04/2018

La jornada, que ha tingut lloc aquest matí, ha anat a càrrec de l’advocat Pablo Urrutia, que ha explicat els canvis que suposa la Llei 9/2017 de 8 de novembre, de Contractes del Sector Públic incidint en l’àmbit d’actuació de l’Acellec i les empreses que en formen part.

Llegir durant el lleure, llegir per educar, llegir per fer cultura

23/04/2018

Potser semblarà una obvietat, però no ens cansarem de repetir que llegir és un instrument insubstituible per construir la mena de societat que ens agrada: cívica, culta, amable, oberta, lliure, justa, igualitària, feliç. Els col·laboradors de l'Acellec i de l'Escola Efa practiquen cada dia l'esport de la lectura. Estem en forma. Cada dia, un llibre. Per Sant Jordi, la marató dels llibres.

Celebrem l’assemblea anual a punt per dialogar pel IV conveni del sector

20/04/2018

El Palau Macaya de Barcelona ha estat l’escenari aquest dijous al matí de la trobada anual de les empreses associades a l’entitat. La jornada s’ha completat amb una conferència a càrrec del consultor Genís Roca que ha plantejat els reptes del sector en l’àmbit d’una societat cada vegada més connectada.

Una assemblea per impulsar el lleure educatiu i la cultura de proximitat

12/04/2018

El 19 d'abril tindrà lloc l'assemblea anual de l'Acellec, que reunirà les empreses associades al Palau Macaya de Barcelona per passar comptes de l'any 2017 i per aprovar el pressupost que permetrà abordar nous projectes per a 2018. La reunió empresarial dedicarà una especial atenció a presentar la plataforma de l'Acellec per a la negociació del IV Conveni del Lleure Educatiu i Sociocultural, que s'inicia justament durant el mes d'abril.