notícies

Entrevista a Ramiro Ortegon sobre el certificat PDA Bullying per a empreses

01/10/2019

Des de l’Acellec s’ha establert un acord amb l’empresa Salut i Educació Emocional (SEER) per al desenvolupament conjunt d’una certificació de qualitat per a empreses educatives i culturals per aplicar protocols de prevenció, detecció i actuació davant de l’assetjament entre iguals. El president de la plataforma explica els principals eixos del projecte en la següent conversa.

L’empresa Iniciatives i Programes renova el seu bloc corporatiu

27/09/2019

Associada a l’Acellec, és un grup empresarial especialitzat en el disseny, la gestió i la consultoria de serveis educatius, culturals i de proximitat orientats a promoure el benestar i el desenvolupament de les persones, de les comunitats i del conjunt de la societat.

Demanen que les empreses multiserveis apliquin els convenis col·lectius sectorials

25/09/2019

La petició del Consell de Relacions Laborals (CRL) s’ha fet pública a través d’una declaració que és compartida enèrgicament des de l’Acellec que ha fet pressió en aquest sentit durant els darrers anys. La voluntat és evitar que les persones treballadores contractades a través de les empreses multiserveis tinguin condicions laborals inferiors als de la resta de professionals englobats al conveni col•lectiu d’aplicació sectorial.

F.Roca, compromesa amb la Responsabilitat Social Corporativa amb el suport de Barcelona Activa

19/09/2019

Associada a l’Acellec, ha estat una de les companyies que ha participat del programa d’Empreses Responsables de Barcelona de la mà de Barcelona Activa per impulsar la responsabilitat social corporativa.

Eix Estels adquireix l’Hotel El Jou al Berguedà

17/09/2019

L’empresa associada a l’Acellec, dedicada a la gestió i comercialització de cases de colònies, ha comprat l’establiment de Guardiola de Berguedà per reconvertir-lo en un allotjament per a estades educatives de centres escolars, estades lingüístiques i turisme familiar rural en períodes de vacances.