notícies

L'Acellec compareixerà al Parlament per la llei de contractes de serveis a les persones

13/11/2018

L'Acellec compareixerà en la ponència parlamentària que debatrà el text i contingut de la futura llei de contractes de serveis a les persones. El projecte pretén establir un règim específic de contractació pública en què es prioritzi criteris de qualitat per sobre de puntuacions econòmiques a l’hora d’escollir les empreses que hauran de prestar aquest tipus de serveis.

Qui és qui en el temps de migdia

05/11/2018

El digital de cultura Núvol ha publicat un article d'opinió del gerent de l'Acellec, Pep Montes, en el qual aporta dades i informacions que habitualment no apareixen als mitjans de comunicació sobre els serveis de menjador escolar o de temps de migdia. S'hi defensa la qualitat del servei, per damunt de tot, i refusa els tòpics sense fonament que circulen sobre el sector.

L’empresa Tasca participa en un interessant projecte europeu

05/11/2018

El passat mes d’octubre Tasca, empresa associada a l’Acellec, va participar al 1r Simposi de Future Epics, un interessant projecte europeu que pretén connectar la ciutadania amb el patrimoni cultural posant el focus en el públic jove. La iniciativa està cofinançada per la Comissió Europea.

El lleure educatiu, a debat al Parlament

26/10/2018

Les activitats de lleure i complementàries del sistema educatiu han estat debatudes els darrers dies al Parlament de Catalunya. El conseller d’Ensenyament Josep Bargalló n’ha fet referència a instància d’una pregunta plantejada per la diputada del PSC, Esther Niubó.

El conseller Bargalló, a l'entrega del Premi Colònies i Educació

25/10/2018

L’acte ‘Les colònies escolars en el sistema educatiu’ se celebrarà el proper 14 de novembre a la Casa Golferichs de Barcelona i comptarà amb la participació del conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, i de la directora general de Joventut, Norma Pujol. L’accés és obert, però cal fer inscripció prèvia.