notícies

L'Acellec porta les PIME del lleure educatiu a la segona edició d'Expoeduca

29/01/2020

L'hotel Catalonia Plaza va acollir el cap de setmana de l'1 i el 2 de febrer la segona edició d'Expoeduca, una mostra sobre opcions educatives per a infants i joves fins a 18 anys adreçada a les famílies. Al voltant d'una cinquantena de propostes educatives van mostrar els seus projectes i van informar pares i mares interessats a ampliar el ventall de possibilitats per als seus fills. L'Acellec hi va ser present per fer difusió del model de la petita i mitjana empresa per a serveis d'educació no formal, basat en la proximitat i la qualitat.

Línia d’ajudes d’assessorament per a empreses culturals

28/01/2020

L’Acellec es fa ressò de la jornada divulgativa Consultoria Cultura 2020 que posa a l’abast de les empreses del sector cultural i creatiu de Catalunya una línia d’ajudes per promoure la innovació en la gestió, la generació de nous recursos, el plantejament dels plans estratègics o la millora de la competitivitat.

L’Acellec commemora el Dia Internacional de l’Educació

20/01/2020

L’entitat s’adhereix a la campanya del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya que commemoren la jornada del 24 de gener, Dia Internacional de l’Educació amb diferents actes a la demarcació de Lleida.

La Mesa unitària reclama al Govern uns pressupostos en clau social

16/01/2020

Tercer Sector, sindicats, patronals i col·legis professionals de l'àmbit social exigeixen uns pressupostos socials que assegurin els drets de la ciutadania, una atenció de qualitat i millors condicions laborals per a les treballadores del sector. La trobada amb el cap del Govern i els consellers d'Economia i de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat ha comptat amb la presència del vicepresident de l'Acellec, Oriol Carbonell

Reunió amb la nova directora general de Joventut

16/01/2020

L’Acellec s’ha reunit amb la nova Directora General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Laia Girós, que ha estat nomenada recentment. La trobada ha permès posar damunt la taula els principals reptes del sector i confirmar la bona predisposició de la Generalitat a mantenir un diàleg obert i continuat amb l’entitat.