notícies

La xerrada de Xavier Marcet, disponible a YouTube

04/06/2019

Des d’ara mateix podeu recuperar la intervenció de Xavier Marcet al Centre Cívic Urgell en el marc de l’assemblea anual de l’Acellec. Marcet va pronunciar la conferència ‘La gestió de les empreses a l’era de la intel·ligència artificial’.

Consulteu la guia per notificar les activitats de lleure aquest estiu

29/05/2019

La Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya ha publicat una infografia que resumeix les passes a seguir per notificar les activitats de lleure de cara a la temporada d’estiu. No feu la viu-viu i compliu la normativa: és garantia de qualitat i un instrument per lluitar contra les entitats que programen activitats sense respectar els mínims professionals, educatius i de seguretat.

Oferta formativa de l’Escola Efa a Vilafranca del Penedès

29/05/2019

Els cursos programats són de Mindfulness i altes estratègies personals per al control de l’estrès (juny-juliol) i Educació en perspectiva de gènere (octubre) i ja tenen obertes les inscripcions.

L’empresa Eix Estels renova la seva pàgina web

23/05/2019

És una de les empreses associades a l’Acellec referent en la programació de colònies escolars i estades d’estiu. La nova pàgina web permet la consulta a través dels dispositius mòbils i fa més àgil la cerca de les cases de colònies.

L’Acellec celebra l’assemblea general ordinària

22/05/2019

El secretari general de Pimec, Antoni Cañete, ha participat aquest matí al Centre Cívic Urgell a l’assemblea general ordinària de l’Acellec. Cañete ha agraït l’adhesió de l’entitat a Pimec, ha posat en valor la feina de l’Acellec i ha assegurat que les empreses del sector del lleure, l’educació i la cultura de proximitat estaran molt ben representades.