notícies

Signat el tercer conveni col·lectiu estatal d’oci educatiu i animació sociocultural

28/01/2021

El document respecta la preeminència del conveni català, més antic i més beneficiós per als treballadors i treballadores. La signatura compta amb la participació de la Federación de Ocio Educativo y Animación Sociocultural (FOESC), de la qual en forma part l’Acellec com a patronal del sector de major dimensió d’arreu de l’Estat. Ara queda pendent la publicació al BOE per tal que entri en vigor.

Dol per la mort de Jesús Poza, un dels puntals de l'Acellec

20/01/2021

Just quan s'inicia l'any en què es compleix el vintè aniversari de la creació de l'Acellec, l'entitat ha de lamentar el decés d'un dels seus fundadors, Jesús Poza, que ha mort el 20 de gener, a Barcelona, a l'edat de 59 anys. Poza era membre de la junta directiva de l'Acellec, renovada justament el passat més de desembre, i va ser vicepresident del sector de Cultura de Proximitat de l'entitat durant els darrers deu anys.

El segon Congrés de Competències Digitals de Catalunya serà el 18 de febrer

19/01/2021

La trobada, que promou el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat, serà telemàtica i debatrà sobre diversos aspectes de la competència digital com ara els seus marcs de referència, la bretxa digital i les desigualtats, o el benestar i la seguretat digital com aspectes clau per contribuir al desenvolupament d'una ciutadania apoderada digitalment.

L’Acellec demana a Joventut ajornar un any les inspeccions bianuals a les instal·lacions juvenils de Catalunya

13/01/2021

L’Acellec sol·licita marge al Govern perquè actualitzar tots els aspectes que es demanen en les inspeccions incrementaria les pèrdues del sector, que té les instal·lacions aturades a conseqüència de la situació de pandèmia.

PIMEC i Govern ofereixen un servei gratuït d’assessorament per salvar empreses en risc de desaparèixer

13/01/2021

El programa ‘Objectiu: Salvar la teva empresa’ s’adreça també a les empreses associades a l’Acellec i compta amb un pressupost d’1,1 milions d’euros i la implicació de 50 professionals tècnics de PIMEC. El Pla de Viabilitat Empresarial, subvencionat pel Departament d’Empresa i Coneixement, diagnostica la situació de les empreses després de patir els efectes de la pandèmia amb l’objectiu de desenvolupar i aplicar un pla de viabilitat a mitjà i llarg termini.