notícies

Impugnem concursos de menjadors escolars inviables a la ciutat de Barcelona

25/06/2018

La patronal denuncia que la impugnació dels diferents concursos de menjadors escolars es fa perquè el contingut de les licitacions els fa inviables i perilla greument la qualitat del servei. Aquesta setmana l'entitat tenia una reunió amb el Consorci d’Educació de Barcelona, però ha estat suspesa sense cap explicació

Continuem les reunions amb els grups del Parlament de Catalunya

21/06/2018

Aquesta setmana hem tingut l’oportunitat de reunir-nos amb Ciutadans. El president Pere Mulero i el gerent Pep Montes han explicat les claus de l’entitat als diputats Martin Barra i Marina Bravo.

Trobada de professionals de la cultura i les arts

14/06/2018

L’Acellec fou una de les entitats convidades divendres opassat a La Cellera de Ter (La Selva) a una trobada inèdita d'organitzacions professionals del sector de la cutura a Catalunya. Vam explicar el model de la petita i mitjana empresa defensat des de l'associació en l'àmbit de la cultura de proximitat.

Diàleg amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies sobre economia social

11/06/2018

Representants de l’Acellec han mantingut una trobada formal amb el Secretari General de Treball, Afers Socials i Famílies, Josep Ginesta, i amb el Director General d'Economia Social, Josep Vidal. La reunió s’ha fet una vegada constituït el nou Govern de la Generalitat.

Trobada amb el PSC en el marc de les reunions amb els partits del Parlament

11/06/2018

Reunió al Parlament de Catalunya amb la diputada Alicia Romero en què assisteixen el president Pere Mulero i el gerent Pep Montes. En el marc de la sessió es planteja la necessitat de vetllar per la qualitat en les contractacions públiques i l’Acellec demana ser interlocutor vàlid en el moment en què la cambra catalana debati iniciatives legislatives que afectin la contractació pública.