notícies

La jornada Marta Mata d’educació gira al voltant del lleure educatiu aquest any

28/07/2021

L’Acellec participarà de la jornada el proper mes de novembre en què s’analitzarà l’educació en el lleure i els drets de l’infant a través de la trajectòria de l’educador i pedagog Joaquim Franch. La sessió acabarà amb la redacció i aprovació d’un manifest de suport al lleure educatiu.

Aquest estiu l'Acellec només tanca una setmana

23/07/2021

L'equip de l'Acellec i de l'Escola Efa oferirà servei durant tot el mes d'agost, excepte una única setmana, del 16 al 22 d'agost, en la que totes les treballadores coincidiran en el seu període de descans. Els torns de vacances s'han combinat per mantenir un espai bàsic d'atenció als socis, alumnes i altres usuaris durant la major part del mes d'agost.

Els nous ajuts a les empreses per la Covid-19 inclouen els CNAEs educatius i culturals del sector

16/06/2021

La Generalitat atén la petició formulada des de l’Acellec que demanava que les empreses del lleure educatiu i la cultura de proximitat tinguessin l’oportunitat d’accedir als ajuts amb motiu de la situació de pandèmia.

L’Escola Efa participa a la Jornada professional de cultura popular infantil

08/06/2021

La directora de l’Escola Efa, Marina Civit, i la formadora del centre, Cristina Oliva, participen de la jornada de cultura popular infantil que aquest cap de setmana ha organitzat l’Agrupació del Bestiari Popular i Festiu de Catalunya.

L’Acellec es prepara per a una campanya de lleure d’estiu amb xifres superiors a l’any 2019

03/06/2021

L’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura mobilitzarà més de 80.000 infants aquest estiu entre colònies, casals i altres activitats de lleure. L’Acellec espera que la recuperació es consolidi a partir de setembre amb la represa de les activitats extraescolars i les colònies escolars