notícies

Es convoca la segona edició del Premi Colònies i Educació

23/11/2017

Els estudiants universitaris de disciplines lligades al món de l’educació poden optar ja a la segona edició del Premi Interuniversitari Colònies i Educació, que reconeix treballs acadèmics que analitzen o fan recerca sobre els valors i continguts educatius de les estades en colònies escolars. El mes de setembre passat es va lliurar el premi concedit en la primera edició, que va recaure en Cristina Naudó, una estudiant d’educació social de la Universitat de Barcelona.

Nou servei: ofertes de feina en la borsa de treball de l'Acellec

06/11/2017

La borsa de treball de l'Acellec ha incorporat un servei d'ofertes, de lliure accés per a tots els treballadors en cerca de feina. Les setanta empreses associades a l'entitat aniran penjant, a partir d'aquesta setmana, les seves ofertes de treball a la borsa, completant així un servei que es va iniciar ara fa un any i mig i que compta amb una borsa estable i periòdicament renovada de més de 700 currículums.

Llibertat i diàleg

03/11/2017

Comunicat de l'Acellec amb motiu de la detenció del Govern de la Generalitat

Ha arribat el moment de parlar

24/10/2017

Ha arribat el moment de parlar. Amb aquesta afirmació va cloure el president de la patronal Cecot, Antoni Abad, el seu discurs durant la Nit de l'Empresari, en la seva 23a edició. Es va adreçar directament al President de la Generalitat, Carles Puigdemont, per dir-li que els empresaris són al costat de les institucions i els ciutadans de Catalunya, i va assegurar que l'actual conflicte polític només es pot resoldre fent política. En aquest sentit, va dir també que els empresaris es postulen com a reforç o alternativa a la mediació.

Explorant nous límits

20/10/2017

La Nit de l'Empresari que organitza anualment la patronal Cecot tindrà lloc dilluns, 23 d'octubre, al Teatre Nacional de Catalunya, presidida pel lema Explorant nous límits. L'Acellec serà present a l'acte, amb la participació del seu president, Pere Mulero, del membre de la junta directiva Albert Codinas i del gerent de l'entitat, Pep Montes.