notícies

El preu màxim de menjador escolar es manté congelat per 13è curs consecutiu

12/09/2019

Coincidint amb l’inici del curs 2019-2020 el departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha fet públic el preu màxim de menjador escolar que continua fixat en 6,20 euros, el mateix preu que fa tretze anys. Des de l’Acellec s’han presentat diferents recursos per actualitzar-ne el preu ja que en aquests tretze anys el cost dels aliments i els salaris dels monitors sí que han augmentat.

Jornada d’interès per a les empreses culturals a l’Hospitalet de Llobregat

06/09/2019

El proper 27 de setembre tindrà lloc l’espai de networking CREA Match a l’Hospitalet de Llobregat que esdevé un punt de trobada per a professionals del sector cultural que organitza el consistori d’aquest municipi. Des de l’Acellec es tindrà presència a la jornada que és oberta a totes les empreses culturals de l’entorn metropolità.

Nous cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística

04/09/2019

L’Acellec, com a entitat col·laboradora de la institució, fa difusió de l’oferta de cursos de català que s’estrenen a partir de setembre i promou que els membres associats participin al programa 'Voluntariat per la llengua'.

En marxa les primeres propostes formatives amb La Lira de Sant Andreu

04/09/2019

El nou projecte de col·laboració entre l'Escola de Formació de l'Acellec (Efa) i la Societat Cultural i Esportiva La Lira s'ha fet visible des dels primers dies de setembre amb l'obertura del periode d'inscripcions per a la nova oferta d'activitats de l'entitat del barri de Sant Andreu de Barcelona. La programació inclou per primera vegada cursos de monitors de lleure educatiu, de vetlladors per a necessitats educatives especials i un taller per incentivar la participació dels joves en futurs projectes de dinamització de l'entitat.

A l'agost descansarem una mica

31/07/2019

Del 12 al 25 d'agost l'Acellec es posarà en mode pausa per descansar una mica i recuperar forces. La resta de dies del mes, l'horari d'atenció al públic serà de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores. Que tingueu un estiu feliç i creatiu.