notícies

Els serveis de joventut de l’Ajuntament de Barcelona es mantenen actius tot i el confinament

04/05/2020

Les empreses QSL Serveis Culturals i Itinere, Serveis Educatius, totes dues associades a l’Acellec, mantenen operatius els serveis d’informació, assessorament i orientació juvenil a la ciutat de Barcelona malgrat la situació d’emergència i l’actual confinament. El col•lectiu de joves de la capital catalana accedeix de manera telemàtica a una àmplia oferta de serveis en matèria d’assessorament i suport en una fita molt destacable tenint en compte el context actual.

La guia que SEER va crear per a Joventut per afrontar la Covid-19, reconeguda per la UNESCO

28/04/2020

El document d’acompanyament emocional amb eines per afrontar la situació actual ha estat elaborada per l’empresa SEER, associada a l’Acellec. La guia es difondrà també en anglès, francès i castellà després d’aquest important reconeixement per part de la UNESCO.

L’Escola Efa forma mig miler de professionals a través d’internet el darrer mes

17/04/2020

L’Escola de Formació de l’Acellec s’ha adaptat amb agilitat a la situació actual i programa una vintena de cursos a través dels quals ha actualitzat l’oferta formativa del centre. Durant els propers dies es posarà a disposició dels professionals un total de 15 nous cursos.

El sector de les cases de colònies, albergs i campaments reclama ajuts específics davant del risc de fallida

16/04/2020

El cessament d’activitat s’està produint durant el període que concentra entre el 80 i el 90 per cent de l’activitat del sector, que va de març a agost i es calculen unes pèrdues de més de 50 milions d'euros

Aprovat un nou protocol de prevenció d’abusos sexuals a menors en activitats de lleure educatiu

16/04/2020

El document, impulsat pel departament de Treball, Afers Socials i Famílies,a través de la Direcció General de Joventut, ha comptat amb la participació de l’Acellec.El protocol preveu mecanismes per garantir la protecció dels infants, adolescents i joves que participen a les activitats de lleure que compten amb mig milió de participants durant tot l’any a Catalunya.