notícies

L’Acellec, present a la Nit de l’Empresari de Cecot

24/10/2018

La trobada empresarial de la patronal vallesana es va celebrar el dimarts, 23 d'octubre, al Teatre Nacional de Catalunya amb una àmplia representació del teixit econòmic i polític del país.

L’Acellec participa al programa ‘El matí de Barcelona’ dedicat als menjadors escolars

23/10/2018

El vicepresident de l’Acellec, Oriol Carbonell, va intervingut a l’espai radiofònic del dimarts 24 d'octubre en què es va analitzar la situació dels menjadors escolars a Catalunya en un moment en què el departament d’Ensenyament prepara el nou decret.

Roser Palomar guanya el premi Colònies i Educació

18/10/2018

L’Acellec, l’ACCAC i la Confederació premien amb 1.000 euros i la difusió digital del document el rigorós treball de l’alumna d’educació social de la Universitat de Lleida, Roser Palomar. L’estudi guardonat, un projecte de colònies innovador, proposa treballar la coneixença, l’autonomia, l’autoestima i la sexualitat dels joves a partir de les activitats de lleure

L’Acellec participa a la Nit de l’Empresari de la patronal Cecot

16/10/2018

Una delegació de l’associació, encapçalada pel president Pere Mulero, participarà a la trobada que tindrà lloc al Teatre Nacional de Catalunya el proper dimarts 23 d’octubre al vespre.

Inscripcions amb descompte per a la V Jornada d’Altes Capacitats

15/10/2018

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya organitza una sessió el proper dissabte 24 de novembre a Barcelona que té com a objectiu contribuir a desmitificar el significat d’aquesta etiqueta i ajudar a ajustar-la a la realitat dels infants i joves amb altres capacitats, una realitat que és diversa, rica i complexa.