notícies

Formació en Prevenció i abordatge de l’abús sexual infantil (ASI) en l’educació en el lleure

15/09/2022

L'Acellec i l'Escola Efa fan difusió d'aquest curs a distància impulsada per la Direcció General de Joventut conjuntament amb la Fundació Vicki Bernadet. Una de les línies de treball de la Direcció General de Joventut és que tinguem un bon sistema de prevenció en matèria d'abús de l'abús sexual infantil (ASI) en l'àmbit de l'educació en el lleure, així com eines eficaces d'actuació.

CONPYMES ofereix un servei gratuït de consultoria per a pimes i professionals autònoms amb dificultats

14/09/2022

Les empreses associades es poden beneficiar de l’assessorament de la Confederació Nacional de Pimes, de la qual forma part l’Acellec, en els àmbits dels serveis de la Llei de Segona Oportunitat, concursos de creditors, reunificació de deutes, supervivència i viabilitat de l’empresa i liquidació i dissolució d’empreses.

Barcelona acollirà al novembre el I Congrés Internacional de Lleure Educatiu i Acció Sociocultural

12/09/2022

La trobada, organitzada per la Fundació Pere Tarrés i la Càtedra de Lleure Educatiu i Acció Sociocultural de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés-URL vol ser un espai en què es generi coneixement, debat i es comparteixin bones pràctiques de lleure.

Obert per vancances. L'Acellec no tanca.

28/07/2022

L'agost és un mes actiu per a l'Acellec. Els serveis essencials de l'entitat es mantenen i s'atendrà sòcies i usuàries en horari de matins.

El director general de Joventut visita Mas Banyeres en el marc de la campanya d’estiu de lleure

21/07/2022

Aleix Sastre coneix en primera persona les activitats de lleure programades a la casa de colònies d’Osona, que gestiona l’empresa Eix Estels, associada a l’Acellec. La campanya d’estiu de lleure avança amb normalitat i amb la previsió de mobilitzar més de 20.000 infants i joves des de les empreses associades a l’Acellec.